Woest 2021 – 2022

WOEST Impuls

Tijdens het avondprogramma zijn er inspiraties, presentaties en activiteiten voor docenten, kunstenaars, ouders, cultuuraanbieders en andere professionals die met jongeren werken. Het avondprogramma vindt naar verwachting in het najaar van 2021 plaats.

Maandag 27 september organiseren we in samenwerking met Windkracht 12 een muzikale interactieve middag in Schouwburg Odeon. Onder leiding van Carmen Hovestad en Rohan Poldervaart van Artez en Vocal Statements vind je je eigen stem. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maak kennis met hun enerverende manier van (muziek-) educatie. Kom luisteren, laat je inspireren en bovenal: laat je stem horen!

Tijd: 15:30 – 17:00 uur
Aanmelden: stadkamer.nl/activiteiten

WOEST 2022

Goed nieuws! Festival WOEST vindt in 2022 plaats van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni. We weer volop bezig voor het festival en we gaan er vol vertrouwen vanuit dat dit doorgaat en fantastisch wordt.

PROGRAMMA

1 Workshops in de stad:
Een activiteit bij één of twee culturele prachtplekken in de stad (theater, museum, galerie, klooster, danswerkplaats, enz.). Jongeren leren hun culturele omgeving en culturele instellingen kennen, maar ook kunstenaars/zzp’ers zetten hun deuren open om de jongeren van harte te ontvangen.

2 Voorstellingen op het terrein van Zwolle Unlimited:
Zwolle Unlimited realiseert op het festivalterrein langs de Zwolse gracht een geweldig openluchttheater. Voorstellingen die de leerlingen niet eerder op school zagen en bij uitstek passen bij de festivalsetting van WOEST.

3 Woestenij:
‘Vrije festivaltijd’ in de Woestenij: een ruime, afgebakende plek buiten op het festivalterrein (Het Broerenkerkplein) in heerlijke festivalsfeer waar de jongeren worden verleid om deel te nemen, maar vrij zijn om zelf te kiezen waarmee ze aan de slag gaan. Vol spel, culturele activiteiten en randprogrammering.

Samen maken we WOEST!

Meld jouw school aan!

Voor WOEST 2022!

Neemt jouw school volgend jaar deel aan WOEST? Meld jouw school nu al aan door te mailen naar Frances Meester.

“Als mentor zie je nu veel meer dan in een les, je leert leerlingen op een andere manier kennen” – Xander mentor DOC93