Woest Impuls

BELANGRIJK BERICHT:

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, die per 29 september 2020 18:00 ingaan, kan het avondprogramma van WOEST Impuls niet doorgaan op 6 oktober aanstaande. Iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt zo spoedig mogelijk van ons bericht. WOEST hoopt het programma op een latere datum te kunnen hervatten.

/////////////////////////////////////////////////////////////

WOEST Impuls is dé inspiratieavond van WOEST voor docenten, cultuuraanbieders, ouders, cultuurcoördinatoren en vakdocenten.

Dit jaar hebben we een heerlijk programma weten samen te stellen. Geen houtvuurtjes en een festivallocatie… maar wel 3 hele toffe routes in theater De Spiegel, een inspirerende humoristische gastspeker én een plek voor ontmoeting. Alles geheel coronaproof.

Programma | 1,5 meter proof

3 routes >> 1 gastspreker >> … ontmoetingen

19:00 uur start routes

De routes in theater De Spiegel brengen je langs een proeverij van de workshops die de cultuuraanbieders in het WOESTLAB hebben ontwikkeld, én je ziet optredens van de jonge talenten uit de talentstroom van WOEST.

Je loopt 1 van de 3 routes. Elke 5 minuten start een nieuwe groep die de route loopt. Je wordt gastvrij ontvangen en loopt samen met een vrijwilliger de route. Verdwalen is dus helaas geen optie…:))
Wil je meer weten in welke route je wat kan zien? Klik dan hier.

Nadat je kris kras door De Spiegel hebt gezworven, kom je uit in de grote zaal en neem je plaats op de voor jou gereserveerde stoel waar jij je geen moment zal vervelen.

20:15 uur gastspreker Amar El Ajjouri 

Gastspreker Amar El Ajjouri neemt  je mee in het puberbrein.  In zijn interactieve theatervoorstelling brengt hij de stem van de jongere op humoristische wijze naar voren. Dankzij die culturele mix kan deze Marokaanse Hagenees het middel theater als geen ander inzetten om jongeren te helpen om het leven van nu te begrijpen.

21:00 uur ontmoeting

Een veel gehoorde wens – juist in deze tijd – is de ontmoeting tussen (vak)docenten en cultuuraanbieders. Jullie missen elkaar!
WOEST wil deze ontmoeting graag tot stand brengen. Onder genot van een drankje en hapje kunnen jullie alle wensen, verlangens en inspiratie met elkaar delen. Uiteraard zorgen we ook hier voor voldoende afstand en speciale looproutes.

We ontmoeten

niemand toevallig