WOEST Impuls

25 mei 19.00 – 23.00: Inspiratieavond over art-based learning in een gastvrije festivalsfeer 

Werk jij in het onderwijs of de cultuureducatie?

Laat je in dit avondprogramma inspireren en ‘aanzetten’ door eigenzinnige denkers en kunstenaars met een verfrissende visie op onderwijs, pedagogiek en didactiek. In een aanstekelijke mix van sprekers, workshops, muziek en theater word jij gevoed met nieuwe ideeën en visies, met opdrachten en eyeopeners. WOEST Impuls is er ook voor degenen die niet in het onderwijs werken, maar wel affiniteit of verbinding met het onderwijs hebben. Programma met o.a.: Sander Schimmelpenninck, Jan Blake, Luk Dewulf en Jolien Dopmeijer.

Waarom WOEST Impuls?
Wij geloven dat kunst en cultuur bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en veerkracht van jongeren én van degenen die hen begeleiden. Hoe haal jij samen met jongeren het beste in hen naar boven? Na WOEST Impuls ga je vol inspiratie en nieuwe ideeën over art-based learning naar huis, klaar om jouw inzichten te gebruiken om je verder te ontplooien en jongeren verder te helpen.

Aanmelden noodzakelijk
WOEST Impuls is gratis toegankelijk. Een ticket reserveren is wel noodzakelijk. De ticketlink wordt binnenkort actief. Je kunt bij je reservering aangeven of je vooraf wilt mee-eten met het vegetarische buffet.

Programma 2023
We maken plaats voor prikkelende sprekers en artiesten uit de afgelopen zeven jaar WOEST. Ook geven we nieuwe, verrassende sprekers en denkers een podium. Volg ons op de sociale media en kijk op de programmapagina.