Donderdag 25 mei barst dit avondfestival voor onderwijsprofessionals los. We gaan met een paar honderd mensen genieten van boeiende sprekers workshops, muziek en theater over ander onderwijs.  

Jij, onderwijsprofessional, krijgt nieuwe ideeën en visies aangereikt, opdrachten en eyeopeners, om zelf te gebruiken in jouw onderwijspraktijk. Sprekers: Sander Schimmelpenninck, Luk Dewulf, Jan Blake, Jolien Dopmeijer en Panu Hatanpää met daarbij diverse experiences!
 

Nog beperkt tickets beschikbaar
De kaartverkoop voor WOEST Impuls op 25 mei gaat hard. Het diner is inmiddels volledig uitverkocht, maar voor het losse avondprogramma zijn nog beperkt kaarten beschikbaar. De toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk. www.festivalwoest.nl/avondprogramma 

Locatie en data: Donderdag 25 mei vanaf 19:00 uur, Ter Pelkwijkpark Zwolle

Bekijk alle programma-onderdelen