Het is weer tijd voor WOEST! WOEST! staat voor onderwijsinnovatie en leren door kunst en cultuur. Maandag 28 november hield Stadkamer de eerste WOEST!labsessie. De avond was de aftrap voor het maakproces van dit boeiende, innovatieve en culturele vijfdaagse cultuureducatiefestival voor jongeren.  
 
Tijdens WOEST! worden jongeren ondergedompeld in een andere manier van leren. Het festival wordt gemaakt in een co-creatie van kunstenaars/workshopleiders, jongeren, scholen en cultuureducatieinstellingen. Via diverse creatieve werkvormen werd maandag een eerste aanzet gemaakt voor editie 2023 en werd ook alvast nagedacht over de verdere toekomst van cultuureducatie in de provincie Overijssel. De komende maanden staan in het teken van experimenteren, leren en creëren. WOEST! 2023 wordt gehouden van 22 tot en met 26 mei en er is ook een avondprogramma over onderwijsinnovatie, bestemd voor docenten en jongerenbegeleiders. Zet de week alvast in je agenda en volg ons om op de hoogte te blijven!