De wereld wordt wakker en gaat weer open. Jongeren zoeken hun weg in een nieuwe werkelijkheid na Covid. Maar wat betekent dat voor jou, als hun docent, ouder, begeleider of coach? Het breed gevoelde thema onder jongeren en kinderen is: ‘Kunnen zijn wie je bent’. Maar hoe faciliteer jij dat zo goed mogelijk?

Vragen en dilemma’s als deze komen aan bod tijdens WOEST The Village. Dit is het gratis toegankelijke avondprogramma, voor volwassenen, van Cultuureducatiefestival WOEST. Het wordt gehouden op donderdag 2 juni van 17.00 tot 23.00 uur (inclusief shared dining), of vanaf 18.45 uur zonder het eten erbij. Locatie: festivalterrein Ter Pelkwijkpark Zwolle.

Wat is WOEST The Village 

WOEST The Village is een verfrissende duik in nieuwe visies en ideeën over onderwijs en pedagogiek, door cultuureducators met roots in zowel het onderwijs als de kunsten. Onder het motto It takes a village to raise a child wil Stadkamer voeding en inspiratie bieden aan ieder die met jongeren werkt of leeft.

Programma en tickets 

Het programma van WOEST The Village loopt uiteen van mediakunst tegen eenzaamheid, storytelling als bouwer van identiteit en de waarde van muziek bij het leren tot een audiotour langs zelfbeeld en bodyshaming. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen, maar moeten wel een ticket bestellen. Bekijk het programma en boek een plekje![LINK NAAR AVONDPROGRAMMAPAGINA].

WOEST is een project van Stadkamer, in nauwe samenwerking met Festivalplatform Zwolle Unlimited, die de artistieke leiding en facilitaire productie voert.