Goed nieuws! Festival WOEST vindt volgend jaar plaats van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni 2022. Gelukkig zijn we weer volop bezig voor het festival in het komende schooljaar en gaan we er vol vertrouwen vanuit dat dit doorgaat en fantastisch wordt. Reserveer daarom voor 1 juli een plekje voor Festival WOEST 2022!

PROGRAMMA

1 Workshops in de stad:
Een activiteit bij één of twee culturele prachtplekken in de stad (theater, museum, galerie, klooster, danswerkplaats, enz.). Jongeren leren hun culturele omgeving en culturele instellingen kennen, maar ook kunstenaars/zzp’ers zetten hun deuren open om de jongeren van harte te ontvangen.

2 Voorstellingen op het terrein van Zwolle Unlimited:
Zwolle Unlimited realiseert op het festivalterrein langs de Zwolse gracht een geweldig openluchttheater. Voorstellingen die de leerlingen niet eerder op school zagen en bij uitstek passen bij de festivalsetting van WOEST.

3 Woestenij:
‘Vrije festivaltijd’ in de Woestenij: een ruime, afgebakende plek buiten op het festivalterrein (Het Broerenkerkplein) in heerlijke festivalsfeer waar de jongeren worden verleid om deel te nemen, maar vrij zijn om zelf te kiezen waarmee ze aan de slag gaan. Vol spel, culturele activiteiten en randprogrammering.

RESERVEREN
Geef voor 1 juli je voorkeuren door voor deelname aan WOEST 2022, dan kunnen we jouw voorkeursdatum vastleggen.

Boek nu en stuur een mailtje naarmanon@festivalwoest.nlmet de volgende gegevens:
• Aantal leerlingen (schatting)
• Niveau
• Leerjaar
• Eerste en tweede voorkeur dagdeel

MEEDENKEN
Samenwerking met de scholen en de jongeren is voor WOEST en initiator Stadkamer erg belangrijk. Wil je meedenken, een testpoule of denktank vormen met je klas, het festivalterrein als klaslokaal innemen of op een andere manier input leveren voor het komende festival? Laat het één van onze adviseurs weten:

Zwolle:
Carmen: carmen.munsterman@stadkamer.nl of Frances: frances.meester@stadkamer.nl

Buiten Zwolle:
Kiki: kikivosdewael@gmail.com

Samen maken we WOEST!